Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Кошти від малої приватизації буде направлено на розбудову важливих інфраструктурних проектів Києва» – Володимир Слончак

28 лютого 2020 року, 9:39

Київрада підтримала проект рішення «Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста Києва та підлягають приватизації». Такі процеси є органічними в майновому управлінні і сприятимуть появі надважливих для містян нових об’єктів. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак.

«Визначений перелік об’єктів для подальшої приватизації – це результат довгої роботи міських і районних установ. Балансоутримувачі, комунальні  підприємства, районні держадміністрації і самі депутати Київради запропонували ті об’єкти, які не використовуються за профільним призначенням, чи є складними за станом та в утриманні. Понад місяць перелік ретельно було вивчено і погоджено комісією з питань власності, а також внесено низку правок під час засідання Київської міської ради депутатами», – повідомив заступник голови КМДА.

Володимир Слончак закликав усіх зацікавлених взяти участь у відкритих торгах, які відбудуться на платформі ProZorro.Продажі.

Зазначимо, що відредагований перелік із внесеними правками депутатів буде опубліковано у визначений законом термін на сайті Київської міської ради та газеті «Хрещатик».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]