Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дія.Освіта: корисні ресурси для дорослих і дітей під час воєнного стану

07 вересня 2023 року, 11:53

Державна платформа Дія.Освіта пропонує всім охочим скористатися безкоштовними освітніми ресурсами для опанування нових професій, кар’єрного зростання та підвищення кваліфікації дорослих і дітей. Як повідомляє Міністерство цифрової трансформації, цей проєкт дає можливість реалізувати право кожного на якісну та доступну освіту завдяки дистанційному навчанню через інтернет, особливо в умовах воєнного стану.

Розміщені на платформі освітні серіали дають змогу, зокрема внутрішньо переміщеним особам, безкоштовно ознайомитися з новими кар’єрними можливостями та зробити перший крок до нової професії або зміни роботи. Навчання проходить у цікавому форматі, а діапазон курсів широкий – від запуску стартапів до баристи, від PR менеджера до пекаря, від монтажера відео до пакувальника.

Перелік серіалів, які під час війни мають особливо вагоме значення:

Із початком повномасштабного вторгнення українці не лише опановують нові професії, а й приділяють особливу увагу медіаграмотності та кібергігієні. Адже збройна агресія рф супроводжується безпрецедентно великою кількістю ворожої дезінформації, фейків і маніпуляцій. Мета ворога – підірвати довіру українців до держави, деморалізувати громадян і дискредитувати ЗСУ. Тому під час війни надзвичайно важливо розвивати цифрові навички, щоб захистити свої дані та бути на зв’язку.

Тож найпопулярнішими на платформі Дія.Освіта стали освітні курси:

Детальніше ознайомитися з платформою Дія.Освіта можна за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]