Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для мешканців Києва у тестовому режимі працює Telegram-бот із питань вивезення відходів

03 листопада 2022 року, 10:57

У тестовому режимі для киян працює Telegram-бот комунального підприємства «Київкомунсервіс» із питань вивезення твердих побутових відходів. Зокрема, великогабаритних відходів. За допомогою Telegram-бота та зворотної інформації від клієнтів компанія планує підвищувати оперативність та якість надання послуг, вчасно корегувати роботу. Про це повідомив директор КП «Київкомунсервіс» Максим Ляшкевич.

Він нагадав, що контакт між підприємством та клієнтами організований через сайт КП «Київкомунсервіс», Facebook, телефонні лінії (контакти розміщено на сайті), а зараз можливість подати звернення чи зауваження можна і за допомогою бота.

«Працівники нашого підприємства обробляють зібрану інформацію та формують відповідні заявки на вивезення. На першому етапі бот працював тільки з великогабаритними відходами, обсяги яких із початку війни збільшились. Але поступово ми розширюємо функціонал та розділи, і зараз кияни можуть подати звернення, що стосуються: великогабаритних відходів (ВГВ); контейнери для твердих побутових відходів (ТПВ); контейнери типу «дзвіночок» для роздільного збору (РЗ); контейнери для небезпечних відходів (НВ). Кожен пункт меню додатково поділяється на свої підпункти. За допомогою кнопок можна вибрати відповідну тему та повідомити про виявлену проблему (перенакопичення сміття, зламаний контейнер, розсипання сміття, витікання фільтрату та інше)», – пояснює Максим Ляшкевич.

Бот працює постійно, мешканці можуть повідомляти про виявленні проблеми цілодобово.

«Але постійно триває робота з удосконалення сервісу, плануємо ще розширити функціонал, у тому числі з питань оплати послуги з вивезення відходів», – підкреслив він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]