Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для облаштування спортивних майданчиків у парку на Дніпровській набережній проведуть інвестиційний конкурс

28 лютого 2020 року, 10:39

Для облаштування двох спортивних майданчиків на території парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина у Дарницькому районі буде проведено інвестиційний конкурс. Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 312.

Згідно з документом, будуть створені поля для міні-футболу з штучним покриттям орієнтовною площею 0,25 га. Для облаштування також будуть встановлені опори, прожектори для освітлення та чотири зблоковані тимчасові споруди. Інвестор має провести благоустрій території з метою організації екологічного або «зеленого» відпочинку населення.

Остаточні техніко-економічні показники та детальна інформація щодо об’єкта інвестування, визначатимуться на підставі розробленої та затвердженої в установленому порядку проєктної документації.

Замовником реалізації проєкту визначено комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дарницького району м. Києва. КП «Київське інвестиційне агентство» як замовник підготовчих (передінвестиційних) робіт має розробити орієнтовні техніко-економічні показники, можливі передпроєктні пропозиції за об’єктом інвестування та пропозиції до умов конкурсу.

Організація інвестиційного конкурсу покладена на постійно діючу конкурсу комісію по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва.

Оголошення про початок прийому конкурсних пропозицій буде опубліковане в міській газеті «Хрещатик Київ».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]