Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для порятунку життя чоловіка, що піднявся на електроопору, буде тимчасово знеструмлено електролінію, що живить лівий берег столиці – ДТЕК КЕМ

05 листопада 2020 року, 19:49

Для порятунку життя чоловіка, що піднявся на електроопору буде тимчасово знеструмлено електролінію, що живить Лівий берег столиці. Про це повідомляє  ДТЕК «Київські електромережі».

За інформацією компанії, невідомий громадянин, порушив правила охоронної зони електромереж та піднявся на високовольтну електроопору, що знаходиться на лівому березі Києва.

Як ідеться в повідомленні, співробітники ДТЕК «Київські електромережі» та поліції Києва оперативно відреагували на ситуацію та виїхали на місце події.

Для того, щоб безпечно зняти громадянина з електроопори необхідно знеструмити обладнання, що живить лівий берег. Енергетики попереджають, що це може призвести до тимчасових перебоїв світла у мешканців лівого берегу столиці.

Енергопостачання буде відновлено, щойно порушника знімуть з електроопори. 

Енергетики ДТЕК «Київські електромережі» нагадують – наближатися до охоронної  зони електричних мереж категорично заборонено, адже порушення цього правила може привести до фатальних наслідків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]