Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До обробки доріг столиці задіяні 289 одиниць техніки «Київавтодору»

04 грудня 2023 року, 7:12

У Києві триває обробка доріг, мостів, спусків і підйомів протиожеледними засобами. Працює 289 одиниць техніки КК «Київавтодор».

До прибирання від снігу зупинок громадського транспорту, вузьких тротуарів, сходів, острівців безпеки, пішохідних переходів задіяно 278 працівників у складі 42 бригад із ручного прибирання.

Двори і зелені зони обробляють 3 307 працівників і 11 одиниць спецтехніки керуючих компаній, а також 509 працівників і 12 одиниць техніки КО «Київзеленбуд».

За прогнозом синоптиків, сьогодні, 4 грудня, очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Пориви вітру сягатимуть 7-12 м/с.

Тож просимо водіїв бути обачними на дорогах, а пішоходів – користуватися флікерами в темний час доби.

Нагадуємо, що автівки необхідно паркувати відповідно до правил дорожнього руху, аби не заважати спецтранспорту екстрених і міських служб.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]