Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До початку навчального року всі охочі освітяни матимуть змогу вакцинуватися проти COVID-19 – Ганна Старостенко (+фото)

03 червня 2021 року, 16:29

Наша мета – убезпечити освітянську громаду та вакцинувати максимальну кількість працівників у сфері освіти. Про це повідомила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко під час огляду пункту вакцинації в одній зі шкіл у Шевченківському районі столиці.

«На сьогодні Київ нараховує майже 72 тисячі працівників закладів освіти – це всіх, хто задіяний в освітньому процесі. Ми розуміємо, що вони також перебувають у групі ризику, оскільки мають велику кількість контактів – щодня працюють у досить великих колективах та спілкуються з дітьми, які часто хворіють безсимптомно. Тож ми докладаємо максимум зусиль, аби убезпечити освітян від можливого інфікування або важкого перебігу хвороби COVID-19», – зазначила Ганна Старостенко.

Вона також повідомила, що у лист очікування на вакцинацію записалося понад 17 тисяч осіб. За першу добу мобільні бригади вже встигли вакцинувати більше 800 працівників освітньої сфери.

«Плануємо провести вакцинацію обома дозами протягом місяця – ревакцинація вакциною Pfizer передбачена через 21 добу. Місто докладе максимум зусиль, аби вакцинувати якомога більше освітян, які виявили бажання щепитися, до початку нового навчального року», – додала заступниця голови КМДА.

Вона також нагадала, що вакцинація відбувається безкоштовно та добровільно вакциною Pfizer, яку надало Міністерство охорони здоров’я. А сама вакцинація відбуватиметься не тільки у будні, а й у вихідні дні.

Нагадаємо, що відучора в усіх районах столиці розпочали роботу пункти вакцинації освітян. Загалом працює 17 таких пунктів, які щеплюють усіх працівників освітньої сфери вакциною Pfizer.

Пункт вакцинації освітян у Шевченківському районі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]