Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники цими вихідними продовжили роботи з асфальтування столичних шляхів

08 жовтня 2018 року, 11:34

Дорожники цими вихідними продовжили роботи з асфальтування столичних шляхів, повідомляють у КК «Київавтодор».

Зокрема, роботи тривали на просп. Академіка Палладіна та вул. Сім’ї Кульженків, заїздах до вул. Академіка Заболотного, підходах до кільцевої транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри та Володимира Покотила зі сторони Кільцевої дороги та інших об’єктах.

Крім того, продовжувався ремонт тротуарів та влаштування покриття із ФЕМів на вул. Алматинській та шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела, тривали роботи із улаштування нової дощової каналізації на вул. Туполєва, основи дорожнього одягу на просп. Правди, улаштування арматурного каркасу монолітної плити та армування анкерних діафрагм у балках споруди на мосту Метро через Русанівську протоку, ремонт сходових маршів на пішохідному мосту через лінію швидкісного трамваю біля кінотеатру «Лейпциг» тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]