Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники відновлюють покриття доріг та тротуарів на низці об’єктів

06 липня 2018 року, 16:08

Дорожники відновлюють покриття доріг та тротуарів на об’єктах дорожньої інфраструктури. Зокрема, роботи тривають на вулицях Генерала Родимцева, Ярославів Вал, Сім’ї Кульженків, Алматинській, проспекті Академіка Палладіна, під’їздах до проспекту Миколи Бажана тощо. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Наразі на з’їзді з Дніпровської Набережної на просп. Миколи Бажана у напрямку Південного мосту, а також на інших підйомах та з’їздах транспортної розв’язки біля станції метро «Осокорки» дорожники влаштовують нове асфальтобетонне покриття, також тривають роботи на вул. Генерала Родимцева та на вул. Ярославів Вал.

Крім того, у рамках реконструкції вул. Сім’ї Кульженків на певних ділянках вже розпочаті роботи з улаштування нижнього шару покриття.

Широкий комплекс робіт – від улаштування нової дощової каналізації, ремонту покриття проїжджої частини та тротуарів до влаштування нової сучасної трамвайної лінії і ремонту шляхопроводу виконують дорожники і на вул. Алматинській.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]