Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

ДТЕК «Київські електромережі» змінив графік планових ремонтів для безперебійного електропостачання на новорічні свята

29 грудня 2021 року, 14:16

ДТЕК «Київські електромережі» скоригував графік проведення планових робіт із 29 грудня до 10 січня для того, аби не відключати електроенергію в будинках клієнтів у ці дні.

«Ми розуміємо, як важливо нашим клієнтам зустрічати новорічні свята вдома зі світлом, теплом, затишком та комфортом. Це особливо актуально в період низьких температур та погіршення погодних умов, які ми спостерігаємо. ДТЕК – надійна та відповідальна компанія, яка піклується про своїх клієнтів і розуміє, що безперебійне електропостачання – це тепло та затишок у святкові дні», – наголошує підприємство.

Отже, скориговано графік планових робіт на період з 29 грудня до 10 січня: планові роботи для посилення інфраструктури мереж не проводитимуть – світло для цього не відключатиметься.

Аварійні бригади компанії у святковий період продовжать роботу в режимі 24 на 7, аби повертати світло в домівки клієнтів у разі аварій чи негоди.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]