Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фахівці Київської міської лікарні ветеринарної медицини провели онлайн-тренінг для Кінологічного навчального центру Прикордонної служби

12 квітня 2023 року, 15:00

Лікарі КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» провели онлайн-тренінг для групи підготовки мінно-пошукових собак та ветеринарів Кінологічного навчального центру Прикордонної служби України. Про це повідомило комунальне підприємство.

На тренінгу йшлося про надання першої медичної допомоги службовим собакам. Навчання пройшло близько 20 учасників, які безпосередньо працюють із тваринами, що служать у Держприкордонслужбі та залучаються до пошуку вибухонебезпечних об`єктів, розмінування територій, патрулювання держкордону тощо.    

Як зауважили в комунальному підприємстві, це не перший подібний захід. Минулої осені фахівці «Київської міської лікарні ветеринарної медицини» провели всеукраїнський тренінг із надання першої допомоги тваринам, слухачами якого були співробітники Департаменту виконання покарань Державної кримінально-виконавчої служби України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]