Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Своїми звірствами проти українців росія показує своє ставлення до всього цивілізованого світу

12 квітня 2023 року, 14:03

Мер Києва Віталій Кличко відреагував на відеокадри варварської страти росіянами українського захисника. Кличко заявив, що своїми звірствами проти українців росія показує своє ставлення до всього цивілізованого світу. І світ повинен нарешті адекватно відреагувати на дії агресора. Про це Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Відеокадри варварської страти росіянами українського захисника зупиняють кров у жилах… Своїми звірствами проти українців росія показує своє ставлення до всього цивілізованого світу. І світ повинен нарешті усвідомити, яке воно, «обличчя» російського агресора. Та відреагувати адекватно! Бо такий жах росія чинитиме скрізь, куди посунеться. Звіра треба зупиняти і карати, а не умиротворювати! Українці не пробачать жодної смерті, жодної жертви. Ми не пробачимо тих страждань і тваринного варварства, які принесла на нашу мирну землю росія… Вічна пам’ять і слава полеглим українським Героям!», – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]