Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Голова правління Громадянської мережі «ОПОРА» Ольга Айвазовська провела гостьову лекцію для слухачок Київської академії жіночого лідерства (+фото)

11 серпня 2023 року, 18:29

Голова правління Громадянської мережі «ОПОРА» Ольга Айвазовська провела гостьову лекцію для слухачок Київської академії жіночого лідерства. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда на своїй сторінці у Facebook.

«Жіноче лідерство набуває особливої важливості в умовах війни. Попереду ще багато нових викликів. Тож під час лекції говорили про відбудову України вже зараз, жінок за кордоном, людський потенціал. Важливість демократії, свободи слова, якісної освіти та системи охорони здоров'я. Силу голосу України на міжнародній арені. Київська академія жіночого лідерства допомагає розвивати лідерські навички та зміцнювати роль української жінки у прийнятті важливих управлінських рішень. Компетенції, які отримують слухачки Академії, допомагають шукати нові нестандартні рішення та нові ресурси стійкості в часи невизначеності», – зазначила Марина Хонда.

До лекції долучились лідерки громадських організацій, депутатки Київради, керівниці структурних підрозділів КМДА та Київради, випускниці Академії.

«Дякую пані Ользі за змістовну лекцію, що надихає та мотивує на зміни. Кожна з нас має потужний голос, і діяти маємо вже зараз. Спільними зусиллями зможемо зміцнити нашу країну та забезпечити її процвітання», – наголосила заступниця голови КМДА.

Довідково.

Київська Академія жіночого лідерства – це проєкт неформальної освіти, заснований у 2020 році спільнотою фахових викладачів, науковців, кар’єрних тренерів, публічних службовців. Мета Академії – розширювати повноваження жінок та лідерство в політичній, економічній, соціальній сферах, процесах розбудови миру та безпеки.

Академія пропонує сертифікатні програми, тренінги, майстер-класи для розвитку управлінського потенціалу, лідерських компетенцій жінок міста Києва для успішного просування в обраній кар’єрі та збільшення їхнього впливу в політиці:

  • інновації лідерства;
  • основи стратегічного та критичного мислення;
  • медіація та управління конфліктами;
  • кризові комунікації;
  • побудова команд, партнерства, нових соціальних зв’язків;
  • досягнення гендерної рівності для створення більш справедливого та інклюзивного суспільства.

Лекція для слухачок Київської академії жіночого лідерства

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]