Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Громадськість Кіровоградської та Дніпропетровської областей ознайомилась із роботою столичних громадських просторів VcentriHUB (+фото)

02 серпня 2023 року, 18:18

Департамент суспільних комунікацій КМДА презентував роботу відкритих громадських просторів VcentriHUB найактивнішим представникам громадянського суспільства Кіровоградської та Дніпропетровської областей. Зустріч відбулася у хабі Оболонського району, де активісти ознайомилися з практикою створення та функціонування столичних відкритих просторів, технічними можливостями та напрямами заходів. 

«VcentriHUB – флагманський проєкт у налагодженні сталої партнерської взаємодії влади і громади. За три роки функціонування хабів нам вдалося завоювати довіру і прихильність не лише активної громадськості міста Києва, але й інших регіонів. Адже за цей час успішно провели понад 6 тисяч заходів і консультацій, у яких взяли участь близько 116 тисяч осіб. Ми завжди охоче ділимося досвідом та показуємо можливості й потенціал громадських просторів VcentriHUB. Сьогодні радо представили наш проєкт найактивнішим представникам громадянського суспільства Кіровоградщини і Дніпропетровщини. Сподіваюся, що наш досвід буде корисним, і вони реалізують в своїх територіальних громадах такий формат сталої партнерської взаємодії влади і громади», – зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк. 

Захід відбувся в рамках програми USAID DOBRE, яка проводить регіональний ОГС Camp для представників локальних організацій громадянського суспільства Кіровоградської та Дніпропетровської областей. 

Зауважимо, наразі VcentriHUB функціонують у трьох районах Києва – Шевченківському, Оболонському та Голосіївському. Перший із громадських просторів був відкритий у 2020 році, а третій, попри повномасштабну війну, у серпні минулого року із залученням меценатських коштів. 

Нагадаємо, що стежити за анонсами подій, які проходять у хабах, можна у Telegram-каналі Центру комунікації: https://t.me/VCENTRI.

Презентація роботи мережі столичних хабів для активістів з різних регіонів України (фото – КМДА, Михайло Криволапов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]