Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Інформація для мешканців будинків на вул. Вишняківській, 2 та вул. Вишняківській, 4

01 листопада 2020 року, 16:24

Для забезпечення електропостачання у будинках на вул. Вишняківській, 2 та вул. Вишняківській, 4 було змонтовано комплектну трансформаторну підстанцію (КТП). У понеділок 02.11.2020 заплановано виїзд інспектора ДТЕК «Київські електромережі» для прийняття в експлуатацію змонтованої КПТ.

Після отримання акту приймання-передачі комплектної трансформаторної підстанції ДТЕК «Київські електромережі» підготують договір для підключення будинку, виставлять рахунок на оплату авансового платежу та запустять електроенергію через КПТ, який було змонтовано біля будинку на вул. Вишняківській, 4. Будинки буде забезпечено електроенергією у достатній кількості.

До цього моменту на майданчику знаходиться дизель-генератор, який живить в аварійному режимі будинок на вул. Вишняківській, 2. Встановлення додаткового генератора  для живлення будинку на вул. Вишняківській, 4 буде можливе не раніше вівторка 03.11.2020. Станом на 01.11.2020 місто забезпечило будинки опаленням, квартири обігріваються.

Переконливе прохання до мешканців будинку: до моменту перемикання на КТП бажано утриматися від включення електрообігрівальних приладів, електрокамінів, електричних теплих підлог, кондиціонерів на обігрів та іншими приладами, які дублюють водяне радіаторне опалення. Це дозволить зменшити навантаження на тимчасові мережі, які зараз живлять будинок.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]