Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Термін прийому пропозицій на міський конкурс «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» подовжено до 10 листопада

02 листопада 2020 року, 10:03

Пропозиції для участі у міському конкурсі з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» можна подати до 10 листопада 2020 року.

Департамент суспільних комунікацій інформує, що як організатор конкурсу, враховуючи численні пропозиції та зважаючи на карантинні заходи, подовжив термін прийому конкурсних пропозицій ще на десять днів.

Конкурсні пропозиції можна надіслати в електронній формі у форматі *PDF із поміткою «На конкурс проєктів» на електронну адресу: [email protected] щоденно до 10 листопада поточного року (телефон для довідок: (044) 235-01-75).

Оголошення щодо організації та проведення конкурсу із зазначенням порядку та строків подання конкурсних пропозицій, умов проведення конкурсу, а також зразки конкурсної документації у форматі Word розміщено на сайті Департаменту суспільних комунікацій у розділі «Громадянське суспільство» в рубриці «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]