Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 10 вересня до 10 листопада на ділянці вулиці Круглоуніверситетській тимчасово обмежать рух транспорту

02 вересня 2019 року, 17:14

Із 10 вересня до 10 листопада на вулиці Круглоуніверситетській (від перетину з Крутим узвозом до будинку № 12) тимчасово обмежать рух транспортних засобів із зайняттям проїжджої частини та тротуару у зв’язку із прокладанням мереж водопостачання та каналізації. Це передбачено розпорядженням КМДА № 1532.

Відповідні роботи дадуть змогу підключити ці мережі до житлового будинку з підземним паркінгом, вбудованими приміщеннями та вбудованим спортивним залом для гімназії № 86 «Консул» на вулиці Лютеранській, 14-в у Печерському районі.

На період виконання робіт замовник будівництва – ПАТ «Промінвестгруп-1» – зобов’язаний розробити, погодити із Управлінням патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури тимчасову схему організації дорожнього руху,  забезпечити вільний та безпечний рух пішоходів і транспортних засобів.

Після завершення робіт, до 10 листопада, товариство також має відновити покриття проїжджої частини на всю ширину та довжину в межах розриття за типом існуючого, а покриття тротуарів – фігурними елементами мощення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]