Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 14 червня до 28 липня на Співочому полі триватиме виставка квітів у грецькому стилі «Квіткова Еллада»

10 червня 2019 року, 12:03

14 червня на території Печерського ландшафтного парку «Співоче поле» відбудеться відкриття виставки квітів у грецькому стилі «Квіткова Еллада», яка триватиме до 28 липня.

КО «Київзеленбуд» запрошує всіх у дивовижний та квітучий світ, натхненний грецькою міфологією, пейзажами та квітами. Мальовничі, творчі та незабутні квіткарії з інсталяціями, що прикрашені безліччю запашних та барвистих квіток, створених районними підприємствами КО «Київзеленбуд», занурять відвідувачів у атмосферу сонячної Греції.

За словами організаторів, особливістю виставки «Квіткова Еллада» є більша кількість квіткових композицій, які цього разу висаджені також і на центральній алеї парку. Також під час виставки відвідувачі зможуть зробити селфі на новому оглядовому майданчику.

«Для всіх гостей «Квіткової Еллади» ми підготували неймовірний сюрприз – можливість виграти незабутню подорож на двох до Греції!» – розповів керівник Grand Event, компанії-оператора Печерського ландшафтного парку «Співоче поле» Денис Погорєлко.

На киян та гостей столиці чекають:

  • 150 000 яскравих квітів;
  • загадки грецької міфології та скульптури богів;
  • ярмарок квітів та хендмейду;
  • кінотеатр під відкритим небом;
  • дитячий парк атракціонів;
  • смачний пікнік;
  • розіграш путівки на двох до Греції та ще багато сюрпризів.

Виставка працюватиме із 10:00 до 20:00

Місце проведення: вул. Лаврська, 33

Акредитація ЗМІ за телефоном: +380 (98) 612 75 43 (Дар’я Ляхова) або на електронну адресу: [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]