Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 17 до 19 травня у Києві триватиме XVІІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»

11 травня 2019 року, 10:44

17-19 травня Київ зустрічатиме юних журналістів, фотографів, блогерів, телевізійників – учасників та переможців Фестивалю-конкурсу з України та закордону, цьогорічна тема якого «Брендинг моєї країни, моєї родини». Про це повідомили у Департаменті освіти і науки.

На XVІІ Міжнародний фестиваль-конкурс, що традиційно проходить у Київському Палаці дітей та юнацтва, завітають близько 300 учасників із 7 країн світу: Білорусі, Бельгії, Польщі, Чехії, Словаччини, Словенії, Франції та Нідерландів і 17 областей України. Серед учасників фестивалю більше 40 дітей із Луганської та Донецької областей. Також у заходах візьмуть участь понад 500 киян – учасників і переможців міських форумів, прес-боїв, фото-фристайлів, літературних та журналістських конкурсів.

Творчі роботи юних медійників оцінювало професійне журі – журналісти-практики провідних засобів масових комунікацій України, науковці та викладачі столичних закладів вищої освіти.

Організаторами та співорганізаторами фестивалю є Міністерство освіти і науки України, Департамент освіти і науки КМДА, Київський Палац дітей та юнацтва, Національна спілка журналістів України, Національна спілка письменників України, Академія Української преси, Державний комітет телебачення та радіомовлення; Всеукраїнське товариство «Просвіта» імені Тараса Шевченка.

Програма для журналістів та акредитація – за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]