Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 22 червня обмежать рух шляхопроводом на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею у напрямку центру міста (Оновлено)

20 червня 2019 року, 11:48

Нагадуємо, із 22 червня буде розпочато капітальний ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський – Святошин (біля платформи «Борщагівка»). Із 00:00 22 червня рух у напрямку центру міста буде обмежено. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Першим етапом робіт буде ремонт трамвайного полотна, тротуарів та проїжджої частини у напрямку центру міста, який планується завершити до кінця поточного року.

Як повідомили у КП «Київпастранс», із 22 червня рух трамваїв № 1 та № 3 буде обмежено у зв’язку із початком капітального ремонту.

На час реконструкції задля забезпечення належного перевезення пасажирів «Київпастранс» організовує наступні маршрути:

- трамвайний маршрут № 2: від просп. Академіка Корольова до станції «Ромена Роллана»;

- автобусний маршрут № 3Т: від станції «Кільцева дорога» до станції «Старовокзальна» через просп. Леся Курбаса, просп. Космонавта Комарова;

- автобусний маршрут № 4: від Михайлівської Борщагівки до Індустріального шляхопроводу через просп. Відрадний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]