Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 24 листопада у центрі Києва обмежать рух транспорту у зв’язку із підготовкою та святкуванням новорічних свят

23 листопада 2018 року, 10:35

У суботу, 24 листопада, у центрі міста буде обмежено рух транспорту, оскільки розпочнеться монтаж тимчасових об’єктів, конструкцій та обладнання проекту «Країна північного сяйва» до новорічних свят. Обмеження діятиме на час підготовки та самого святкування – до 24 січня. Про це під час розширеного засідання Колегії КМДА нагадав перший заступник директора Департаменту культури Сергій Анжияк.

Обмеження руху транспорту передбачено уздовж Володимирського проїзду правої смуги у напрямку руху до Михайлівської площі із 24 листопада 2018 року до 24 січня 2019-го.

Також у зазначений період заборонять рух усіх видів транспорту уздовж Володимирського проїзду (від вулиці Малої Житомирської до Михайлівської площі).

«19, 23, 24, 25 та 31 грудня, а також 1 та 7 січня планується заборона руху всіх видів транспортних засобів Володимирським проїздом. У зв’язку із цим у суботні, недільні, святкові та неробочі дні планується відкрити дорожній рух вулицею Хрещатик. У маршрути громадського транспорту буде внесено відповідні зміни. У новорічну ніч планується продовжити роботу пасажирського транспорту на три години, фунікулер перевести у цілодобовий режим», – повідомив він.

За його словами, ярмаркові містечка розпочнуть роботу із 15 грудня.

Нагадаємо, що у центрі столиці розпочинається підготовка до новорічного проекту «Країна Північного сяйва» із затишною атмосферою європейського зимового містечка, розвагами та яскравими інсталяціями.

Із 15 грудня святкування триватиме на Софійській площі і Володимирському проїзді (від Михайлівської площі до перетину з вулицею Алли Тарасової), на Контрактовій площі, вулиці Петра Сагайдачного (від Контрактової площі до перетину з вулицею Андріївською), а також на територіях, прилеглих до входів до верхньої та нижньої станцій фунікулера.

Більш детальну інформацію щодо організації новорічно-різдвяних заходів у столиці буде повідомлено на прес-брифінгу, що відбудеться у КМДА 27 листопада о 14:00 за участю директора Департаменту культури КМДА Діани Попової та засновника проекту «Folk Ukraine» Ігоря Добруцького.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]