Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із початку повномасштабної агресії РФ з Києва до західного кордону України евакуювали понад 700 людей із інвалідністю

18 березня 2022 року, 13:26

Із початку повномасштабної агресії РФ з Києва до західного кордону України евакуювали понад 700 людей із інвалідністю. Про це повідомила Уповноважена Київської міської ради з прав осіб з інвалідністю Леся Петрівська.

За словами Лесі Петрівської, спільно з Урядовою уповноваженою з прав осіб із інвалідністю Тетяною Баранцовою налагоджено логістичні шляхи для транспортних перевезень. Завдяки командній координації дій та об'єднанні зусиль із волонтерами зі столиці вдалось евакуювати понад 700 людей із інвалідністю до західного кордону України.

«Допомагаємо евакуювати людей з інвалідністю до західних областей України. Також щоденно приймаємо тонни гуманітарної допомоги від наших друзів та партнерів з Ужгорода, Львова та країн Європи. Зустрічаємось з киянами, які потребують постійної допомоги та доставляю їм продуктові набори, засоби гігієни, памперси та все необхідне. Понад 100 сімей вже отримали таку допомогу. Ми співпрацюємо з відповідальним київським бізнесом, який безкоштовно надає гарячі обіди для мешканців. Дорослим та дітям з інвалідністю, які перебувають в укриттях, разом з волонтерами постійно доставляємо гаряче харчування. Також регулярно відвідуємо людей із інвалідністю, які перебувають у приміщенні Центрального вокзалу та максимально оперативно забезпечуємо їх усім необхідним. Кожен з нас задіює свої ресурси для того, щоб підсилити роботу та оперативно надати допомогу всім тим, хто цього потребує», – зазначила Леся Петрівська.

Уповноважена Київської міської ради з прав осіб з інвалідністю додала, що у співпраці з бізнесом також допомагають людям із порушеннями слуху та доставляють їм батарейки для слухових апаратів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]