Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ і Баку можуть бути стратегічними партнерами в туристичній сфері - Марина Хонда

07 червня 2021 року, 14:00

Заступниця голови КМДА Марина Хонда, в складі офіційної делегації від Київської міської державної адміністрації, зустрілася з головою виконавчої влади Баку Ельдаром Азізовим.

«Ще в 1997 році між Києвом та Баку було підписано договір про співпрацю між містами. До початку пандемії ми активно співпрацювали та обмінювалися делегаціями. В 2019 році мер Баку відвідав наше місто на святкуванні Дня Києва. Також, до пандемії між містами було активне туристичне сполучення. Баку є важливим партнером для Києва і ми зацікавлені в тому, щоб розвивати наші стосунки й надалі», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що для розвитку туризму обох міст є сприятливим зручне авіаційне сполучення і відсутність мовного бар'єру.

Заступниця голови КМДА, від імені Віталія Кличка, запросила голову виконавчої влади міста Баку Ельдара Азізова до Києва з відповідним візитом для перепідписання договору про побратимство між містами. Договір дасть додаткові можливості для розвитку туристичної привабливості як Києва, так і Баку.

У рамках зустрічі Марина Хонда також порушила питання стосовно проведення важливого проекту із показу українського кіно восени 2021 року. Крім того, вона висловила сподівання, що після завершення пандемії співпраця міст в туристичній галузі активізується.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]