Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ отримав кошти від Тайваню на добудову пішохідного мосту з Оболонської набережної на острів Оболонський

08 листопада 2023 року, 9:30

Київ отримав, в якості благодійної допомоги, кошти від Тайваню на добудову пішохідного мосту з Оболонської набережної на острів Оболонський. Гроші Тайвань виділив у межах виконання меморандуму про порозуміння, який підписав з Києвом у липні цього року.

«Важливо, що в цей складний для нашої держави час міжнародні партнери продовжують допомагати Києву та Україні. Ми цінуємо нашу співпрацю, участь партнерів у реалізації проєктів у столиці України», – зазначив мер Києва Віталій Кличко.

Також раніше кошти на зведення пішохідного мосту, що з’єднає Оболонську набережну з островом Оболонським, виділила Метрополія Великого Парижа. Це – цільові кошти, які іноземні партнери передали місту на реалізацію саме цього об’єкта.

Нагадаємо, будівництво пішохідного мосту з Оболонської набережної на острів рекреації Оболонський здійснюється винятково за рахунок меценатських коштів. Гроші з міського бюджету не залучаються. Розпочали зведення обʼєкта в 2020 році.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]