Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський молодіжний центр відкрив новий простір «YouthFull» у Національному авіаційному університеті

01 жовтня 2021 року, 15:59

Київський молодіжний центр відкрив новий простір «YouthFullNAU» у стінах Національного авіаційного університету. Це ще один простір, що дозволить молоді відвідувати корисні заходи, лекції та об’єднуватися з однодумцями. Відповідний меморандум підписали директор КМЦ Андрій Омельченко та ректор вишу Максим Луцький.

У день відкриття Київський молодіжний центр одразу провів у просторі майстер-клас для молоді «Як розкрити свою унікальність та реалізуватися в сучасних умовах». Сертифікована бізнес-тренерка Ольга Кілат надала практичні поради з пошуку своєї індивідуальності, а також способів реалізації власних цілей та планів.

«Київський молодіжний центр робить ще один важливий крок у напрямі роботи з молоддю. Відкриття чергового простору партнерської мережі «YouthFull» у стінах вишу є свідченням наших твердих намірів створювати якісні, а найголовніше – потрібні молоді речі. Без бюджетного фінансування проєкту, виключно власними силами, ми працюємо і продовжуватимемо працювати над розширенням нашої партнерської мережі, пошуком нових приміщень. Далі тільки нові виклики, плани, заходи та простори, про які ви почуєте вже наступного тижня», – зазначив директор Київського молодіжного центру Андрій Омельченко.

Нагадаємо, що проєкт «YouthFull» – це мережа молодіжних просторів, створених для підвищення рівня участі молоді, розвитку волонтерського та громадського руху. У цих просторах організовані групи молоді можуть слухати лекції, брати участь у розвиваючих іграх, заходах неформальної освіти, спілкуватися з однодумцями, а  також приєднуватися до різноманітної молодіжної роботи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]