Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київводоканал» спростував повідомлення про аварію підводного колектору: на лівому березі Києва облаштовують нове берегове укріплення

30 березня 2020 року, 19:57

У рамках проєкту з реконструкції дюкерних переходів на дні Дніпра, на лівому березі Києва виконують роботи з планування території та берегоукріплення. Про це повідомили у ПАТ «АК «Київводоканал», офіційно спростовуючи недостовірну інформацію про «аварію» на дюкерних переходах. Як запевнили у підприємстві, станом на сьогодні реконструкція триває у штатному режимі із дотриманням усіх вимог та норм.

Роботи з берегоукріплення передбачають часткове розбирання старого берегового укріплення, що з часом зазнало пошкоджень чи розмите водою, та встановлення нового укріплення із бутового каменю.

Для реконструкції дюкерних переходів, що проходять на дні Дніпра, в рамках проєкту облаштують тимчасовий піщаний насип. Для можливості його подальшого розбирання, підводну частину насипу виконують з біг-бегів, заповнених річковим піском.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]