Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кияни можуть взяти участь у конкурсі на отримання грантів Київського міського голови в галузі освіти

25 серпня 2020 року, 12:29

21 серпня стартував щорічний загальноміський конкурс проєктів на отримання грантів Київського міського голови в галузі освіти у 2020 році. Прийом заявок на конкурс триватиме до 18 вересня 2020 року.

Учасники можуть подати свої проєкти за напрямами:

  • «Заклад з ідеєю»(проєкти «Інноваційні практики розвитку закладів освіти», «Комфорт та безпека у закладах освіти»);
  • «Новий освітній простір» (проєкти «Сучасне інклюзивне освітнє середовище», «STEM – освіта: джерело знань»).

Розгляд заявок і проведення презентацій – публічного захисту учасників за напрямами «Заклад з ідеєю» та «Новий освітній простір» – відбудеться не пізніше 5 жовтня, про що буде повідомлено додатково.

Гранти Київського міського голови призначають комунальним закладам дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти територіальної громади Києва та закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з бюджету міста.

Зокрема, за напрямом «Новий освітній простір» грант призначається за створення:

  • інтер’єру закладів освіти привабливим, комфортним для навчання;
  • сучасних умов для навчання, розвитку та спілкування;
  • архітектурної доступності, умов для інклюзивного навчання та багатофункціонального середовища на розроблення і реалізацію проектів, що мають освітній, соціально-культурний характер;
  • реалізацію концепції навчання впродовж життя.

 За напрямом «Заклад з ідеєю»:

  • за інноваційний підхід до управлінської діяльності, розробку та впровадження цілісної інноваційної концепції розвитку закладу освіти на підтримку творчої активності педагогічних колективів, розвиток ключових компетентностей учасників освітнього процесу.

Детальніше – за посиланням: https://bit.ly/3eLGzWx.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]