Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві в період воєнного стану понад 2,3 тисячі двірників продовжують прибирати вулиці та двори

22 березня 2022 року, 17:25

Понад 2,3 тисячі працівників із комплексного прибирання та двірників комунальних керуючих компаній продовжують прибирати вулиці та двори житлових будинків. Там, де є нестача працівників, – працюють бригадним методом. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, працівникам наразі змінили графік роботи, враховуючи вимоги комендантської години.

«Частина працівників ЖЕКів із об’єктивних причин змушена була припинити роботу, зокрема, через вступ до територіальної оборони для захисту міста. У зв’язку із цим та враховуючи обстріли і руйнування будинків роботи в комунальників збільшилось. Тим не менше, щодня люди на своїх робочих місцях, наводять порядок на територіях – розбирають завали пошкоджених будівель, допомагають вантажити на сміттєвози, склять вікна, латають покрівлі», – сказав Петро Пантелеєв.

Він подякував тим киянам, які навіть у цей критичний період знайшли можливість оплатити житлово-комунальні послуги.

«Це можливість вчасно виплачувати зарплати людям, які тяжко працюють, подекуди ризикуючи власним життям. Це величезна підтримка для комунальних працівників», – пояснив заступник голови КМДА.

Прибирання вулиць і дворів Києва у період воєнного стану

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]