Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Книгарня «Сяйво книги» ініціювала благодійний проєкт-бібліотеку та пропонує відвідувачам лишити книжковий подарунок для найдоросліших читачів

22 грудня 2022 року, 14:19

Міська муніципальна книгарня «Сяйво книги» запрошує киян долучитись до благодійного проєкту-бібліотеки «Одним словом» та лишити книжковий подарунок для найдоросліших відвідувачів. Проєкт містить ексклюзивну підбірку бестселерів, яку команда книжкового магазину «Сяйво книги» ретельно підбирає для найстарших читачів. Про це повідомляє КП «Міський магазин».

Люди похилого віку можуть прийти до книгарні «Сяйво книги» і серед запропонованих книг на спеціальному стелажі безкоштовно обрати для себе книгу для читання вдома, а потім повернути її та обрати нову.

Водночас кожен охочий відвідувач книгарні може купити книгу зі знижкою 20% та передати її працівникам для проєкту «Одним словом». За участь книгарня надасть дарувальнику знижку 10% на наступну покупку. Уживані старі книжки не беруть участь у проєкті, бо філософія книгарні – свіженький асортимент та якісні книги.

Муніципальна книгарня «Сяйво книги», що є найстарішою в Києві, чекає на всіх із 10:00 до 20:00 за адресою: вул. Велика Васильківська, 6. У приміщенні книгарні розташоване укриття, яким можуть скористатися містяни під час повітряної тривоги.

Про цікаві події та акції можна дізнатись на сторінці книгарні в Instagram або за телефоном: 067 374 47 55.  

Нагадаємо, муніципальна книгарня «Сяйво книги» є структурним підрозділом КП «Міський магазин», який підпорядковується Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]