Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комплекс стадіону «Старт» реконструюють із пристосуванням до сучасних вимог та реконструкцією нежилих будівель

05 червня 2019 року, 11:21

У 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт» із пристосуванням до сучасних вимог та реконструкцією нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі. Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Під час укладання договору підряду обов’язково передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконаних робіт і встановити гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше ніж 10 років, а також безумовне повернення в разі виявлення контролюючими органами завищення обсягів та вартості виконаних робіт коштів у сумі завищення.

Відповідальність за виконання робіт у встановлені терміни згідно із затвердженим графіком, раціональне і цільове використання бюджетних коштів несе замовник робіт.

Довідково.

У вересні 2017 року Київрада прийняла стадіон «Старт» у занедбаному стані з державної до комунальної власності. Перед цим, зважаючи на численні звернення мешканців столиці, з метою відновлення функціонування стадіону, Київрада направила лист до Фонду державного майна з клопотанням ініціювати його передачу з державної власності до комунальної.

24 жовтня 2018 року було ухвалено розпорядження Кабінету Міністрів України, відповідно до якого прийнято рішення щодо передачі будівель спортивного комплексу «Стадіон «Старт» у власність територіальної громади міста Києва.

Розпорядженням КМДА наприкінці 2018 року затверджено відповідний акт приймання-передачі спортивного комплексу «Стадіон «Старт» на вул. Шолуденка, 26-28/4 до комунальної власності територіальної громади Києва та до сфери управління Шевченківської районної державної адміністрації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]