Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: «Спортивний комплекс, що був покинутий майже 20 років, почали реконструювати»

05 червня 2019 року, 9:16

Відновлення інфраструктурних об’єктів у Києві – це пріоритет столичної влади. Так, днями почали реконструювати покинутий фізкультурно-оздоровчий комплекс на вулиці Райдужній. Побудований ще наприкінці 1980-х, спортивний комплекс не функціонував понад двадцять років, а вже сьогодні всі підготовчі роботи проведено і нарешті розпочато реконструкцію. Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський провів виїзну нараду на об’єкті та перевірив початок робіт.

«Серед пріоритетних завдань міста – реконструкція та створення спортивних просторів для нашої молоді. Але перш ніж будувати нові, слід звернути увагу на вже існуючі. Покинутих і занедбаних об’єктів, що не функціонують кілька десятиріч, не має бути у Києві. У нас є проект, який готувався декілька років, і ми більше не будемо зволікати. Вже у найближчий час стара будівля спортивного комплексу буде остаточно демонтована, до кінця наступного року відбудований об’єкт буде введено в експлуатацію», – зазначив Валентин Мондриївський.

Також заступник голови КМДА акцентував на тому, що контроль за виконанням бюджету та робіт із реконструкції буде проходити особливо ретельно. Прозорість реалізації проекту та відкриті графіки робіт будуть у вільному доступі.

«Ми публічні та відкриті, готові взаємодіяти із громадою, чути один одного для створення дійсно сучасного спортивного центру. Але діалог має бути конструктивним і професійним. Адже, врешті-решт, реконструювати такі об’єкти – це велика відповідальність, бо якість виконаних робіт – це здоров’я та безпека наших з вами дітей», – додав Валентин Мондриївський.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]