Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Лайфхаки, психологічна підтримка і розваги: 29 і 30 квітня у ботсаду імені Гришка триватиме просвітницька акція Товариства Червоного Хреста

27 квітня 2023 року, 11:57

29 і 30 квітня з 10:30 до 14:00 в Національному ботанічному саду імені М. М. Гришка НАН України триватиме інформаційна просвітницька акція «Ти не один! Ми поруч!». Про це інформує організатор події – Київська міська організація Товариства Червоного Хреста України.

Акція покликана допомогти киянам і гостям столиці в кризових умовах війни, яка змінила наше повсякденне життя. Коли прості речі, до яких звикли люди, стали (або можуть стати) не доступними, виникли ризики втратити здоров’я та життя від мінно-вибухових травм і поранень, а через затяжну стресову ситуацію почастішали  випадки суттєвих порушень психічного здоров’я населення.

Протягом двох днів на центральній алеї парку відвідувачі зможуть отримати для себе корисні знання на різноманітних інформаційних локаціях:

  • перша допомога – як допомогти при пораненні чи кровотечі, серцево-легенева реанімація, допомога в транспортуванні потерпілого тощо;
  • мінна безпека – як поводитися при знаходженні вибухових пристроїв та який вигляд вони мають;
  • перша допомога дітям – локація «Дитяча академія першої допомоги»;
  • тварини та безпека – волонтери навчать дітей та дорослих безпечному поводженню з домашніми тваринами;
  • психосоціальна підтримка мешканців – психологи та інструктори проведуть консультації з напрямків Товариства Червоного Хреста України.

Юних гостей заходу розважатимуть аніматори, для них працюватимуть зони різноманітних творчих майстер-класів і аквагриму та відбудеться бульбашкове шоу.

Кожен охочий зможе взяти участь у безпрограшній лотереї, задонатити на лікування поранених, отримати інформацію про першу допомогу та відпрацювати навички на манекенах, дізнатися про цікавинки від справжніх кінологів тощо.

Місце проведення: вул. Садово-Ботанічна, 1, Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка НАН України, центральна алея.

Додаткова інформація для представників медіа за тел.: 067-490-03-61, Тетяна Гоєнко (голова Червоного Хреста м. Києва).

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]