Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Малогабаритна техніка та 470 працівників із ручного прибирання «Київавтодору» обробляють посипальними матеріалами дороги та тротуари

22 грудня 2018 року, 14:14

Спецтехніка КК «Київавтодор» обробляє протиожеледними матеріалами дороги міста, щоб не допустити утворення ожеледиці. Про це повідомили у комунальній корпорації.

Малогабаритна техніка та 470 працівників із ручного прибирання задіяні до обробки посипальними матеріалами пiдходiв до наземних та підземних пiшохiдних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговуються підприємствами комунальної корпорації «Київавтодор».

Нагадаємо, що 343 одиниці снігоприбиральної техніки та 65 бригад із ручного прибирання перебувають у повній готовності, щоб упродовж дня забезпечувати зимове утримання столичних вулиць та доріг.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]