Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда відкрила 5-й міжнародний форум медичного туризму Global Healthcare Travel Forum (+фото)

16 червня 2021 року, 13:33

Заступниця голови КМДА Марина Хонда взяла участь у відкритті 5-го міжнародного форуму медичного туризму Global Healthcare Travel Forum. Київ приймає цей глобальний захід вже вдруге.

«Для мене дуже важливо і приємно, що такі форуми стали системними. Це говорить про те, що і для бізнесу, який займається медичним туризмом, і для міської влади цей напрям є пріоритетним. Ми чітко розуміємо, що для того, аби сфера працювала ефективно – потрібна активна, постійна та системна співпраця бізнесу і влади. Медичний туризм як стабільне явище у нас зараз на етапі формування, але при цьому він набирає просто неймовірних обертів і має необмежені перспективи», – зазначила Марина Хонда.

За її словами, медичний туризм – один із найприбутковіших напрямів. У 2019 році в середньому один медичний турист залишав у Києві близько 3 тисяч доларів. За орієнтовними підрахунками, внесок 70 тисяч медичних туристів в економіку країни склав близько 200 мільйонів доларів.

Марина Хонда також додала, що Київ має всю необхідну інфраструктуру для розвитку медичного туризму: київські клініки мають сучасне обладнання, висококваліфікованих лікарів, використовують європейські протоколи лікування, надають якісний сервіс та супровід іноземних та вітчизняних пацієнтів.

Основними напрямами лікування у іноземних пацієнтів є:

- офтальмологічні захворювання;

- реабілітація;

- пластична хірургія;

- естетична медицина;

- репродукція;

- стоматологія;

- клітинна терапія;

- кардіохірургія.

Довідково.

Міжнародний конгрес медичного туризму Global Healthcare Travel Forum – це глобальний майданчик, який щороку збирає провідних провайдерів медичного та оздоровчого туризму, представників профільних асоціацій – членів Global Healthcare Travel Council, провідних експертів із багатьох країн, які будуть давати корисні поради щодо розвитку цієї галузі, сучасних трендів, маркетингу, дієвих інструментів, ефективних стратегій, інновацій у медицині для промоції на потенціальних для України ринках.

5-й міжнародний форум медичного туризму Global Healthcare Travel Forum

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]