Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Мерка Парижа виступила для Київської Академії жіночого лідерства (+фото)

29 березня 2024 року, 19:10

Гостьова лекція від мерки Парижа Анн Ідальго для учасниць Київської Академії жіночого лідерства відбулася в укритті цивільного захисту КМДА через оголошення повітряної тривоги. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда на своїй сторінці у Facebook.

«Це був надзвичайно важливий візит для нас. Ми обговорювали сприйняття жінок на керівних посадах та їхню роль у суспільстві, особливо – в умовах війни. Щирі історії мерки підкреслили, що наші проблеми схожі незалежно від місця проживання. Мерка Парижа Анн Ідальго вже вчетверте відвідала Київ, і ми дуже вдячні, що вона знайшла можливість зустрітися з учасницями Київської академії жіночого лідерства», – зазначила Марина Хонда.

Під час заходу обговорювали ключові аспекти ролі жінок у сучасному світі та сприйняття жінок на керівних посадах. До лекції долучились лідерки громадських організацій, депутатки Київради, керівниці структурних підрозділів КМДА та Київради, випускниці Академії.

Довідково.

Київська Академія жіночого лідерства – це проєкт неформальної освіти, заснований у 2020 році спільнотою фахових викладачів, науковців, кар’єрних тренерів, публічних службовців. Мета Академії – розширювати повноваження жінок та лідерство в політичній, економічній, соціальній сферах, процесах розбудови миру та безпеки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]