Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Мешканців Києва запрошують відвідати святковий захід із нагоди Всесвітнього дня захисту тварин

29 вересня 2021 року, 15:33

У неділю, 3 жовтня, із 12:00 до 15:00 з нагоди Всесвітнього дня захисту тварин муніципальна ветлікарня разом зі столичними притулками для тварин та волонтерами влаштують тематичну виставку, конкурси, лекції, майстер-класи, а також проведуть святкову лотерею для власників тварин та їх чотирилапих улюбленців. Про це повідомили у КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

Мета заходу – передусім нагадати людям про важливість гуманного ставлення до тварин. 

Святкування відбудеться біля майданчика для вигулу собак у парку «Наталка», що в Оболонському районі столиці.

 Також співробітники муніципальної ветлікарні запрошують усіх охочих відвідати захід разом зі своїми улюбленцями, яких потрібно вакцинувати від сказу, зареєструвати у міському «Реєстрі домашніх тварин» та чіпувати. Усі ці послуги будуть доступні під час проведення свята.

Додатково о 14:00 буде організовано автобус до муніципального притулку в Бородянці, де кожен може знайти собі хвостатого вихованця.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]