Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: «Консолідація зусиль виконавчої влади міста і депутатів Київради – запорука успішного розвитку столиці»

08 лютого 2018 року, 17:47

Консолідація зусиль виконавчої влади міста та депутатів Київської міської ради є запорукою подальшого успішного розвитку столиці. Саме такий підхід дозволить втілювати нові міські проекти та продовжувати роботу над уже розпочатими справами на благо киян. На цьому наголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час спілкування з журналістами.

«Сьогодні Віталій Володимирович говорив багато про те, що було зроблено у місті за 2017 рік, і про плани на 2018 рік, висловлюючи сподівання на плідну співпрацю КМДА та депутатського корпусу. Завдяки такій співпраці нам вдалося втілити у життя багато планів минулого року. Це і ремонт та будівництво доріг, і відкриття нових шкіл та дитячих садочків, і розвиток паркового господарства і туристичної інфраструктури міста. Цього року ми плануємо не збавляти темпи і задекларували досить амбітні плани», – зазначив Микола Поворозник.

За його словами, пріоритетним залишається розвиток транспортної інфраструктури міста, розширення мережі дошкільних і шкільних навчальних закладів, будівництво та реконструкція медичних закладів столиці, що, у свою чергу, дозволить вдосконалити якість надання медичних послуг киянам.

«Саме такі плани були закладені у бюджет на 2018 рік. Окрім того, ми будемо залучати міжнародних інвесторів, які зможуть надати не тільки фінансову підтримку, а й поділяться досвідом», – зауважив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]