Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Минулого року для киян провели 109 лекцій та семінарів із питань житлово-комунального господарства

30 січня 2018 року, 17:49

У 2017 році фахівці Центру навчання ефективним комунікаціям «Платформа комфорту», створеного при Комунальному концерні «Центр комунального сервісу», провели 109 навчальних заходів із теми надання житлово-комунальних послуг. Про це повідомили у прес-службі концерну.

«Навчання спрямовані на вивчення необхідної нормативно-правової бази, налагодження ефективних комунікацій з іншими власниками. Ми навчаємо основ управління будинком, консультуємо щодо міських програм «70/30» – з енергоефективності та ремонтів тощо. Дуже важливим, особливо для людей старшого віку, є отримання навичок онлайн-оплати комуналки, і завдяки нашим лекціям багато киян перестали стояти в чергах і сплачують за допомогою електронних сервісів», – пояснила керівник навчального центру «Платформа комфорту» Наталія Колосова.

За її словами, на заняттях порушується вся тематика комунальної сфери – від роз’яснення щодо формування тарифів і правильного заповнення квитанцій до складення актів-претензій у разі ненадання чи неякісного надання послуги.

Окрім цього, навчальний центр «Платформа комфорту» проводить заняття в загальноосвітніх закладах Києва. В ігровій формі учнів навчають енергоефективності та сортуванню сміття.

«Діти швидко схоплюють навчальний матеріал, наприклад, добре знають, що LED-лампи найефективніші серед енергоощадних, розказують про переваги сонячних батарей та утеплення будинків у цілому», – розповіла Наталія Колосова.

Загалом, за минулий рік такі навчання пройшли у понад 30 школах Києва.

Більш детальну інформацію щодо місця та часу проведення навчань із комунальних питань у районах Києва можна дізнатись на сайті навчального центру.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]