Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада дякує киянам за активну участь у вдосконаленні Бюджету участі – Геннадій Пліс

05 грудня 2016 року, 15:18

Міська влада столиці вдячна киянам за активні пропозиції щодо вдосконалення Бюджету участі. Про це під час третього воркшопу із зазначеної теми заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він наголошує: Бюджет участі – новий для міста проект, і перший етап, який зараз триває, – це можливість напрацювати справді дієві механізми, врегулювати всі моменти, щоб уже наступні етапи проходили більш злагоджено та продуктивно.

«Це абсолютно нормальний процес, коли певні моменти додатково узгоджуються, вносяться корективи та доповнення, – каже Геннадій Пліс. – Значно важливіше, з яким ентузіазмом і натхненням до нього долучаються депутати, громадські організації, експерти, активісти. Я вважаю, що саме симбіоз різних поглядів, які мають на меті поліпшення життя у рідному місті, – допоможе досягнути цього. І той конструктив, який ми спостерігаємо щоразу, коли збираємося на обговорення Бюджету участі, дозволяє сподіватися, що ми близькі до окресленої мети».

Нагадаємо, реєструвати проекти можна на веб-сторінці https://gb.kievcity.gov.ua/ до 6 грудня 2016 року. Після цього вони будуть оцінені комісіями, а з 17 до 26 грудня пройде відкрите голосування за кращий проект. Імена переможців стануть відомі 27-28 грудня. На реалізацію ідей у бюджеті Києва на 2017 рік передбачать 50 млн грн. Втілити їх у життя обіцяють протягом року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]