Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто придбало 200 автобусів за процедурою лізингу, врегульованою законодавством України

23 жовтня 2020 року, 14:45

Місто придбало 200 автобусів за процедурою лізингу, яка чітко врегульована законодавством України. Про це інформує Київська міська державна адміністрація.

В умовах хронічного недофінансування з боку держави в частині компенсації перевезення пільгових пасажирів, для міста такий фінансовий інструмент як лізинг – єдиний ефективний в оновленні рухомого складу комунального транспорту. Тим більше, в умовах пандемії.

За умовами лізингової угоди, виплати місто буде здійснювати протягом 3,5 років. При цьому, автобуси, необхідні для оновлення рухомого складу та розвитку транспортної інфраструктури міста, Київ вже почав отримувати. Перша партія – 50 автобусів, вже працюють  на маршрутах. Іще 150 – столиця отримає до кінця цього року.

Завдання міста – забезпечити киянам та гостям столиці комфортний громадський транспорт. І будь-які політичні спекуляції – це маніпуляція інформацією, не більше того. А місто має розвиватися!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]