Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто продовжує дезінфекцію в житлових будинках, а будинкам ОСББ та ЖБК пропонують допомогу із дезінфікуючими засобами

16 березня 2020 року, 17:13

Ми продовжуємо проводити дезінфекцію в житлових будинках.  Також керівники об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) отримають допомогу у вигляді дезінфікуючих речовин. Про це під час сьогоднішнього прес-брифінгу щодо обмежувальних заходів в Києві повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

«З суботи ми дезінфікуємо сходові клітини, ліфтові кабіни, ручки дверей, сходові перила тощо. Ця робота не припиняється керуючими компаніями, адже ми усвідомлюємо як важливо дотримуватись елементарних санітарних правил та вказівок епідеміологів, Держпродспоживслужби», – сказав Петро Пантелеєв.

Він також закликав керівників ОСББ та ЖБК провести аналогічну дезінфекцію в житлових будинках:

«Вже завтра ви можете звернутись до комунальних керуючих компаній, принести відповідного листа та отримати на місці дезінфікуючі речовини та роз’яснення щодо користування».

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]