Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Муніципальна книгарня «Сяйво книги» стала оператором секції «Книга про російсько-українську війну» на XI Книжковому Арсеналі

28 квітня 2023 року, 16:36

22-25 червня під час ХІ Книжкового Арсеналу буде представлена спеціальна секція «Книга про російсько-українську війну», оператором якої стала муніципальна книгарня «Сяйво книги».

Секція відбудеться за сприяння Міністерства у справах ветеранів України.

Будуть презентовані книги про російсько-українську війну від 2014 року, написані як військовими, так і цивільними, а також книги, видані ветеранськими видавництвами.

Будь-яке видавництво, а також автори, які видали книжки самвидавом, мають можливість представити свої книжки в секції «Книга про російсько-українську війну» для продажу під час ХІ Книжкового Арсеналу. Для цього необхідно звернутися до оператора секції.

Кінцевий термін подачі заявок до участі в секції – 10 червня 2023 року.

Координаторами секції стануть Гліб Малич, директор книгарні «Сяйво книги», та Ганна Скоріна, авторка проєкту #Книги_про_війну, дослідниця воєнної літератури.

Деталі для відвідувачів та видавців за посиланням.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]