Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На міжнародній конференції ДПП столиця представила проект з підвищення безпеки дорожнього руху в Києві

18 вересня 2018 року, 17:58

У Києві відбулась впливова міжнародна конференція із теми державно-приватного партнерства «Інфраструктурні проекти ДПП у Східній Європі, на Кавказі та в Центральній Азії». Київ представив проект «Впровадження системи фіксації порушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі».

«Необхідність реалізації цього проекту обумовлена великою кількістю дорожньо-транспортних пригод у столиці та постраждалих від них. Зокрема, у 2016 році рівень ДТП у столиці склав 27,7% від загальної кількості в Україні. Тож це вимагає заходів із підвищення безпеки дорожнього руху», – сказала директор Департаменту економіки та інвестицій Наталія Мельник.

За її словами, ініціатором проекту виступає ТОВ «Безпечні дороги України» у партнерстві з Академією публічно-приватного партнерства. Реалізація відповідних пропозицій сприятиме виконанню Україною рекомендацій Резолюції ООН «Підвищення безпеки дорожнього руху у всьому світі» та Глобального Плану Десятиліття дій з забезпечення безпеки дорожнього руху на 2011 – 2020 роки. Крім того, проект відповідає Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року та концепції «КИЇВ СМАРТ СІТІ 2020».

На конференції представники Уряду, київської влади, міжнародних організацій та підприємництва піднімали також актуальні питання застосування механізму державно-приватного партнерства в медичній, комунальній та транспортній сферах, а також у галузі інфраструктурного розвитку міст.

Організатори конференції – Європейський банк реконструкції та розвитку, Проектний офіс SP3ILNO та Глобальний Інфраструктурний Хаб (Global Infrastructure Hub).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]