Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Оболонській площі та вулиці Йорданській відновили громадські вбиральні, що не працювали понад 5 років

23 лютого 2022 року, 11:05

В Оболонському районі відновили роботу ще дві громадські вбиральні за адресами: Оболонська площа, 1-А та вулиця Йорданська, 16-А, які не працювали понад 5 років. У туалетах провели капремонт та оновили мережі електро- і водопостачання. Про це повідомила директорка спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства «Київводфонд» Світлана Козловська.

«У 2021 році проведено капітальні ремонти громадських вбиралень в Оболонському районі. Вбиральня на Оболонській площі, 1-А не функціонувала 5 років, а на вулиці Йорданська, 16-А – понад 10 років. Зазначені туалети розташовані у підземних переходах, тому всі комунікації були зруйновані внаслідок затоплень під час злив. Для відновлення роботи було проведено роботи капітального характеру», – повідомила Світлана Козловська.

Під час капітального ремонту було замінено всі інженерні мережі, оновлено сантехнічні прилади, плитку на стінах та підлозі, прилади освітлення, встановлено нові туалетні кабінки, обладнано окрему туалетну кабіну з доступом для людей з інвалідністю. Тепер громадські вбиральні стали більш комфортними та мають сучасний вигляд.

Працюють оновлені туалети щоденно з 08:00 до 20:00 без перерви та вихідних.

«Ми працюємо для покращення нашого міста та облаштування комфортних умов життя киян. Просимо киян надавати зворотній зв’язок щодо стану вбиралень та їх чистоти. Написати повідомлення можна на офіційну сторінку підприємства у мережі Facebook», – зауважила директорка СВКП «Київводфонд».

Наразі в Оболонському районі надають послуги відвідувачам три громадські вбиральні, що обліковуються на балансі СВКП «Київводфонд». Вони розташовані за адресами: вул. Архипенка, 8; Оболонська площа 1-А; Йорданська, 16-А.

Як повідомлялося раніше, за останні три роки зусиллями комунального підприємства «Київводфонд» у столиці налагоджена робота 43 вбиралень стаціонарного типу та встановлено 17 автоматизованих модульних вбиралень, деякі з них були встановлені у співпраці з меценатами.

Громадські вбиральні за адресами: Оболонська площа 1-А та вулиця Йорданська 16-А

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]