Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На початку березня кияни і гості столиці можуть взяти участь у 7 безоплатних екскурсіях

28 лютого 2024 року, 9:48

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували 7 екскурсійних маршрутів Києвом на безоплатній основі.

Заходи проходитимуть із п’ятниці до неділі. Місця зустрічей вказані в реєстраційних анкетах.

Екскурсія «Таємниці града Володимира» (для людей із порушеннями зору), де екскурсанти дізнаються про розбудову Києва, будівництво оборонних споруд князем Володимиром та зведення першого кам’яного храму Київської держави – Десятинної церкви.

Важливо! Поруч із людиною з порушеннями зору має бути особа, яка її супроводжує.

Дата та час: 1 березня, п’ятниця, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/16eLAXVnA8BLHtp57.

Екскурсія «Прогулянка старим Києвом», на якій відвідувачі почують про будівництво Володимирського собору, а також ознайомляться з історіями Золотих воріт, Софійського собору тощо.

Дата та час: 1 березня, п’ятниця, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/gbrCiE4qyFWUpf9Q7.

Екскурсія «Все починається з Університету», де можна довідатися про те, як Київський національний університет імені Тараса Шевченка дав початок розбудові нового кварталу Києва, а також почути історію створення навколо Червоного корпусу парку та ботанічного саду.

Дата та час: 1 березня, п’ятниця, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/1b4qutnbHdTxAnvTA.

Екскурсія «Київ хрещатий» познайомить містян і гостей столиці з головною вулицею Києва, її видатними об’єктами, розповість про відомих особистостей, які свого часу жили на Хрещатику та відігравали важливу роль у розвитку міста в цілому та його центральної вулиці зокрема.

Дата та час: 2 березня, субота, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/cAiAJSVxPPsQe2T96.

Екскурсія «Провулками київського Кудрявця» присвячена літописним місцям столиці і творінням багатьох видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, які мешкали в цій місцевості в різні часи.

Дата та час: 2 березня, субота, 13:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/HAm8EzUmFU5oVgYM6.

Екскурсія «Київ історичний», на якій учасники ознайомляться з історією стародавнього Києва, його пам’ятками, архітектурою та Подолом.

Дата та час: 3 березня, неділя, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/5sMxPMKazM8YnKXt5.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії», під час якої буде можливість побачити низку об’єктів мілітарної історії Києва, а також дізнатися про події багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Дата та час: 3 березня, неділя, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/DgJ4CsNwboaSwyqz7.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації повідомленням на електронну пошту та телефонним дзвінком.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]