Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Подільському узвозі відремонтовано близько 7,5 тисячі кв. м покриття із бруківки

21 вересня 2022 року, 14:58

У столиці дорожники продовжують оновлювати Подільський узвіз: уже відремонтовано близько 7,5 тисячі кв. м покриття із бруківки – більша частина із запланованого обсягу робіт. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, на смузі на спуск оновлено близько 3,4 тисячі кв. м покриття, у смузі на підйом – орієнтовно 3,4 тисячі кв. м. Крім того, бруківку ремонтують і в реверсній смузі, де роботи виконано на 769 кв. м. Найближчими тижнями заплановано облаштувати ще близько 2,2 тисячі кв. м покриття із бруківки. Також триває оновлення тротуару.

«Ремонт Подільського узвозу плануємо закінчити до 20 жовтня. За сприятливих погодних умов, можливо, закінчимо раніше», – зазначив Микола Поворозник.

Він нагадав, що під час ремонтних робіт проїзд узвозом обмежно. Також зі змінами маршрутів руху курсує і громадський транспорт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]