Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На сайті КМДА у тестовому режимі запрацював онлайн-сервіс для журналістів

18 січня 2019 року, 17:31

На офіційному порталі Києва (https://kyivcity.gov.ua/) у тестовому режимі запрацював новий онлайн-сервіс – форма для подачі запитів від засобів масової інформації.

Процес подачі запиту суттєво спрощується й дозволяє журналістам економити час та ще більш оперативно висвітлювати теми, які стосуються столиці. Тепер, заповнивши відповідну онлайн-форму у рубриці «Для ЗМІ», можна поставити запитання представникам міської влади, отримати коментар, інтерв’ю або дозвіл на зйомку на міських об’єктах.

Онлайн-форму для подачі запиту ЗМІ можна заповнити за посиланням. Після натискання на кнопку «Подати запит ЗМІ» на сторінці з’явиться форма для заповнення. Журналістам необхідно вказати вид та назву ЗМІ, контактні дані, а також, власне, зміст запиту. Якщо з якоїсь причини запропонованої форми недостатньо, існує можливість долучити файли різних форматів: DOC, DOCX, RTF, PDF, JPG, JPEG, PNG, ODT, XLS, XLSX.

Усі запити, як і раніше, направлятимуться до відділу інформаційного забезпечення та комунікації. Щодо питань, пов’язаних із отриманням та опрацюванням журналістських запитів, можна зателефонувати за телефонами: (044) 202-74-26, (044) 202-74-61.

Пропозиції та зауваження до роботи онлайн-сервісу, який наразі працює у тестовому режимі, можна надсилати на електронну адресу: [email protected].

Нагадаємо, що за словами керівника апарату КМДА Дмитра Загуменного, міська влада і надалі планує осучаснювати засоби ведення діалогу як із представниками ЗМІ, так і з громадою. Зокрема, незабаром на сайті у розділі «Публічна інформація» запрацює аналогічний сервіс для подачі онлайн-запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]