Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Шулявському шляхопроводі розпочався аварійний ремонт асфальтобетонного покриття

30 січня 2019 року, 16:37

Генеральний підрядник реконструкції транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Гетьмана у Солом’янському та Шевченківському районах Києва ТОВ «Північно-Український будівельний альянс» розпочав роботи з аварійного ремонту асфальтобетонного покриття проїжджої частини Шулявського шляхопроводу. Ремонтні роботи триватимуть упродовж 2-3 днів.

З огляду на пору року, аварійний ремонт дорожнього покриття буде здійснюватися за допомогою холодного асфальтобетону та гарячого асфальту.

Просимо водіїв із розумінням поставитися до незручностей та звертати увагу на обмежувальні знаки, щоб уникнути імовірних ускладнень руху та аварійних ситуацій.

Наступним етапом буде ремонт проїжджої частини об’їзних доріг – вулиць Петра Нестерова, Антона Цедіка, Гарматної та Виборзької.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]