Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Венеціанському острові в Гідропарку за кошти інвесторів облаштують парк розваг

12 вересня 2019 року, 15:52

На Венеціанському острові на території Гідропарку заплановано облаштувати парк розваг (атракціонів). Для залучення інвесторів до реалізації цього проекту розпорядженням КМДА № 1595 передбачено проведення відповідного інвестиційного конкурсу. 

Замовником реалізації проекту визначено комунальний заклад «Парк культури та відпочинку «Гідропарк». А комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство» – замовником підготовчих (передінвестиційних) робіт для проведення інвестиційного конкурсу.

Як повідомили в Департаменті економіки та інвестицій, у рамках реалізації проекту не планується капітальне будівництво, адже відповідно до чинного Генерального плану міста Києва Венеціанський острів є територією зелених насаджень загального користування та частково громадських будівель.

Нагадаємо, що рішенням Київської міської ради комунальному закладу «Парк культури та відпочинку «Гідропарк» надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення йому земельних ділянок на о. Венеціанському для культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей.

Реалізація проекту сприятиме створенню сприятливих умов задоволення рекреаційних потреб населення, покращенню умов відпочинку та дозвілля мешканців та гостей столиці, а також залученню інвестиційних ресурсів в економіку міста Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]