Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вулицях Урлівській, Сортувальній та Княжому Затоні встановлюють 222 світлодіодні світильники

02 жовтня 2020 року, 8:49

На вулицях Урлівській, Сортувальній та Княжому Затоні встановлюють 222 світлодіодні світильники, а також 80 опор зовнішнього освітлення. Про це повідомив Департамент транспортної інфраструктури.

«Ці світильники востаннє ремонтували в кінці 90-х років. Під час капітальних ремонтів мереж зовнішнього освітлення Києва встановлюємо сучасні енергозберігаючі лампи та підключаємо їх до системи смарт-освітлення. Система повністю автоматизовує діагностику нового освітлення, дозволяє оперативно виявляти проблемні місця в мережах та коригувати інтенсивність освітлення», – повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Валентин Осипов.

За його словами, за останні 5 років сучасне лед-освітлення встановили на 308 столичних проспектах, бульварах, вулицях та в усіх реконструйованих парках і скверах. А цього року ще особливу увагу приділили освітленню пішохідних переходів поблизу столичних шкіл.

Разом із заміною світильників і опор, демонтують застарілі зношені мережі і встановлять нові шафи управління.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]